Doruk Kent Evleri Hızla Yükseliyor
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Korucuk'ta yaptırılan Doruk Kent Evleri yükseliyor. Başkan Aziz Duran, 21 bloğun tamamlandığını söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nce Korucuk'ta yaptırılan Doruk Kent Evleri'nin inşaatı devam ediyor. Toplam 3 bin adet yapılacak olan konutlardan ilk etabının büyük çoğunluğunun yapımı bitirildi. Şu ana kadar; 21 bloğun, yani 420 dairenin yapımı tamamlandı. 404 dairenin ise satışı gerçekleştirildi. 55, 75, 100 ve 120 metrekare olarak 4 ayrı tipte inşa edilen evlerin geriye kalanları içinse çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Sakarya'nın modern görünümlü binalara kavuştuğunu söyleyen Başkan Duran, "Yeşili, doğası ve modern yapılarıyla Sakaryamızın değeri yükseliyor. Mutlu insanlar, modern şehirlerde yaşar anlayışı ile yola çıkarak büyükşehir belediyesi olarak konut hamlesi başlattık. 3 bin konutun temellerini bayındırlık bakanımız Faruk Özak'ın katılımıyla atmıştık. İlk etapta tamamlanması planlanan 1120 konutun 21 bloğunun yapımını tamamladık. Binalarımız hızla yükseliyor. Cazip fiyatlarla satışa sunduğumuz bu evlerden isteyen herkes alabilir. Dorukkent evlerinin Sakaryamıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Doruk Kent Evleri'nde her keseye uygun fiyatların olduğunu vurgulayan Başkan Duran, Korucuk'un her geçen gün büyüdüğünü ve yepyeni bir kentin doğduğunu belirtti.

 
:: Diğer Haberler + tüm haberleri gör
 
- CNC Tezgahlar için geliştirilmiş 6 Çeneli Tutucu
- Yeni Renishaw XL-80 Lazer Ünitesi
- KOBİ Yıldızları Birer Birer Sahne Alıyor
- Cezaevi Firarisi Sahte Kimlikle Yakalandı
- Atak, Yarbay'ın Gözaltına Alınmasını Değerlendirdi
 
   
 
 
  ADRES: Hanlı Merkez Mah. 55 Sk. No: 4/A Arifiye / SAKARYA
TEL: 0 264 2764309 - 0 532 4970595
GSM: 0 532 4970595
E-POSTA: bilgi@ozkankalipmakina.com.tr