CNC Tezgahlar için geliştirilmiş 6 Çeneli Tutucu
SCHUNK firmasının geliştirdiği yeni 6 çeneli tutucu ile daha fazla kuvvet ve eksenel doğruluğa ulaşmak mümkün. ROTA NCS sahip olduğu kavrama yeteneği ile hassas makine tezgahlarında ki aynalarda kullanilabilir. SCHUNK geliştirdiği son pnömatik tutucularla metal kesim işlemlerinde daha fazla işleme kalitesi sağlamaktadır.

SCHUNK firmasının geliştirdiği yeni 6 çeneli tutucu ile daha fazla kuvvet ve eksenel doğruluğa ulaşmak mümkün. ROTA NCS sahip olduğu kavrama yeteneği ile  hassas makine tezgahlarında ki aynalarda kullanilabilir. SCHUNK geliştirdiği son pnömatik tutucularla metal kesim işlemlerinde daha fazla işleme kalitesi sağlamaktadır.

Firma mühendislerinin başarılı çalışmaları sonucu üretilen ROTA NCS kullanıcıya sağladığı en önemli özelliklerden biri  ise etkin çene serbestleme yapısı. Bu sayede tutucu paralel ve diktörgensel hareketlerde çok iyi sonuca ulaşmıştır. 0.01mm doğrulukta pozisyon kabiliyetine sahip ürün 6 çenesi ile güvenli bir sıkma sağlamaktadır. Sıkılan parça üzerinde her hangi bir deformasyona sebep olmayan ROTA NCS hızlı seri üretime sahip CNC tezgahlarda rahatlıkla kullanılabilir.
 
:: Diğer Haberler + tüm haberleri gör
 
- Yeni Renishaw XL-80 Lazer Ünitesi
- KOBİ Yıldızları Birer Birer Sahne Alıyor
- Doruk Kent Evleri Hızla Yükseliyor
- Cezaevi Firarisi Sahte Kimlikle Yakalandı
- Atak, Yarbay'ın Gözaltına Alınmasını Değerlendirdi
 
   
 
 
  ADRES: Hanlı Merkez Mah. 55 Sk. No: 4/A Arifiye / SAKARYA
TEL: 0 264 2764309 - 0 532 4970595
GSM: 0 532 4970595
E-POSTA: bilgi@ozkankalipmakina.com.tr